Small preview image

Lian Li PC-B25S ska enligt chassitillverkaren ta satsningen på ljuddämpning till en ny nivå och det aluminiumtillverkade miditower chassit har fått en hel del nyheter för att smälta in i en ljudlös miljö. Lian Li har försett chassits alla sidor med ljuddämpande skum och även hårddiskar samt optiska enheter tystas med gummiklädda monteringskit. Man har även sett till så att alla fläktar i chassit är väl dämpade genom att leda luften genom vinklade utblås med ljuddämpande vaddering.



PC-B25S rymmer fyra fläktar där två stycken 120mm fläktar fästs i frontpanelen medan två 140mm fläktar fästs i taket resp. baksidan av chassit.


Chassit mäter (B) 210mm x (H) 545mm x (D) 497mm och har en nettovikt på 7.2 kg. Med stöd för micro-ATX och vanliga ATX-moderkort finns här även plats för 6 stycken 3,5-tums enheter samt tre 5,25-tums enheter. I framkant av chassits tak hittar vi två stycken USB 3.0-portar, en eSATA-port samt HD-ljudutgångar. Vid den takmonterade 140mm fläkten hittar vi även en fläktkontroller.




 

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid