Small preview image

Även om moderkort och datortillverkare i allt bredare utsträckning börjar anamma det nya lagringsgränssittet USB 3.0 kommer det ta lång tid innan formatet fått ordentlig spridning. Nu har chassittillverkaren Lian Li dragit sitt strå till stacken genom att lansera ett nytt fulltowerchassi med USB 3.0-förberedda expansionsportar. Vi hade hoppats på en komplett USB 3.0 kontroller men med kompatibla kontakter och kablar ska det inte bli någon risk för prestandaförlust.



Lian Li har utrustat sitt majestätiska fulltowerchassi med fyra toppmonterade USB 3.0 portar, där vi även hittar en eSATA ingång samt mic och hörlursutgång.



Lian Li PC-A77F är hela 590mm högt och rymmer inte bara moderkort i de flesta storlekar (upp till e-ATX) men även hela 9 3,5-tums platser för de som vill öka på hårddiskutrymmet. Chassit kräver inga verktyg vid installation och med sex stora fläktar (120mm resp. 140mm) ska även kylningskapaciteten vara god.


Aluminiumchassit väger drygt 9kg och ska dyka upp hos återförsäljare under slutet av mars månad, då med en prislapp på runt 3500 svenska kronor.



Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid