LG fortsätter att satsa hårt på smartphonemarknaden och nu har man visat upp ett nytt Android-koncept med utdragbart fysiskt QWERTY-tangentbord. Det unika är att LG även tryckt in en extra miniskärm mitt i det fysiska tangentbordet där vi hittar åtta programgenvägar för smidig åtkomst, en intressant lösning som om inte annat visar på nytänkande.

LG har redan visat att man gärna ligger i framkant på marknaden med den första dubbelkärniga mobiltelefonen, LG Optimus 2X, samt att man snart står redo med en av de första 3D-kapabla lurarna på marknaden, LG Optimus 3D. 

Den prototyp som nu fångats på bild ser ut att vara skräddarsydd för amerikanska teleoperatören T-Mobile och det är oklart om telefonen når den svenska marknaden. I skrivande stund finns det inga detaljer heller om hårdvaran som döljer sig i den tydligen ganska biffiga telefonen, men den extra tangentbordsskärmen ger lite extra yta för egna genvägar och ett snabbare handhavande. Om det förstör känslan i det fysiska tangentbordet låter vi vara osagt, men det ser trots allt ut att lämpa sig ganska väl för ”tummskrivning”.

lgq

lgq2

lgq3

Källa: Pocket-Lint

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid