Vi spanar in LG:s mäktiga Windows 10-kylskåp på IFA

Men kan den köra Crysis?

1

Ibland så stöter man på något riktigt udda på teknikmässor. På årets IFA så hade LG till exempel släpat med sig ett kylskåp med en fullt fungerande Windows 10-dator integrerad.

Det är inte bara stiliga TV-apparater och datorskärmar som sticker ut från LG på årets IFA mässa. Vad sägs om en gigantisk kyl- och frys enhet med en inbyggd dator och en transparent skärm på 29 tum.

På touchskärmen som tar upp merparten av ena dörren till frys-delen så kan man bland annat dra igång en timer, sätta upp små digitala post-it lappar med utgångsdatum på olika matvaror och även kolla sin mail och vädret.

Som om det inte vore nog med en skärm som extraknäcker som surfplatta. Inuti kylen så hittar vi även en enhet som håller koll på luftkvalitén och temperaturen inuti kylen. Det finns även ett par inbyggda högtalare med Bluetooth samt en kamera som tar panoramabilder av innehållet i kylen och kan sedan skicka det till din telefon via en specialdesignad app. Detta ska då göra det enklare för dig att ta en snabbtitt på vad du har hemma när du är och handlar om det skulle vara något du råkat glömma att skriva ner på notan.

LG_Kyl_Windows1052

Övriga detaljer om detta monster till datorkyl så som pris eller lanseringsdatum finns inte spikade ännu. Men under nästa år kan vi förvänta oss att denna styggelse dyker upp på marknaden och prise, ja priset blir nog lite mer än vad dom flesta vill spendera på en kyl- och frys.

Gamescom 2016

Fler artiklar från IFA 2016

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Berben Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
First-Aid
Medlem
First-Aid

Cool 😉