LG är inte direkt en välkänd tillverkare av datormöss men när TV- och smartphone-jätten är det med också med sin egen tvist. LG Mouse Scanner är något så udda som en mus med integrerad scanner, en funktion som förvisso inte är unik men som visar sig fungera förvånansvärt väl med allt från papper till färgfoto och för den delen mänsklig hud.

LG har levererar möss med scannerfunktion under flera år men deras senaste modell av Mouse Scanner samt mjukvaran LG Smart Scan visar prov på riktigt breda användningsområden. Musen kan scanna de flesta ytor som textdokument och färgfoton men även andra material som textiler eller för den delen din egen hud går att scanna in i din dator.

Genom att aktivera scannerfunktionen med knappen på vänster sid av musen och sedan föra musen över ytan du vill scanna läses bilden in i mjukvaran LG Smart Scan. Textdokument, excelark och bilder skapas per automatik och du kan efterredigera nästan allt, exempelvis ändra värden i inscannade tabeller eller för den delen ändra teckensnitt och formatering på den text du scannat in.

Ett vertyg som kan vara riktigt smidigt för den som stundtals behöver scannerfunktionalitet men nödvändigtvis inte vill dedikera kontorsyta till en fullstor scanner. LG Mouse Scanner finns idag inte listad i Svenska butiker men har ett riktpris 100 dollar.

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

amen! vart kan man köpa denna skönhet?? står ju inte ens modell? hittade lsm100 & 150 men vene vad skillnaden är! FY!! NHW! MER INFO NU!!!