Instagram-fanatiker kan komma att hitta sitt bästa redskap i LG:s kommande flaggskepp. LG G6 utrustas med dubbla kameror på baksidan för fotoentusiaster.

I ett nyligen publicerat blogginlägg bekräftar LG att deras kommande telefonmodell G6 kommer att utrustas med dubbla kameror på baksidan. Något som tillsammans med en del andra inbyggda funktioner ska göra G6 väldigt attraktiv för användare som gillar att låta kameran i sin telefon jobba övertid.

LG G6 utrustas med dubbla kameror på 13 megapixel på baksidan, detta ska ge användaren tillgång till att ta fotografier med 125 graders synvinkel. Den extra kameran på telefonens baksida är specifikt till för att jobba i samband med den andra för att utöka kamerans synfält. Denna kamera-duo kommer att kunna ta bilder i 1:1 bildförhållande. Något som gör bilderna mer anpassande för att publiceras på till exempel Instagram.

Telefonen kommer även utrustad med nya filter specifikt framtagna för selfies. Även ett så kallat ”Food Mode” som ökar färgmättnaden på bilderna.

LG G6 avtäcks officiellt under MWC 2017

Sakta men säkert har LG visat upp olika detaljer hos G6. Det officiella avtäckandet av telefonen förväntas bli under Mobile World Congress 2017 som hålls i slutet av februari månad.

Än så länge vet vi att telefonen har en 5,7 tum stor skärm som täcker cirka 90 procent av ytan på framsidan. Även att G6 blir utan Snapdragon 835 då Samsung har första tjing på processorn. Samt att G6 då kommer utrustad med dubbla kameror på sin baksida.

Hittills finns det inget lanseringsdatum eller riktpris spikat för LG G6. Om företaget nu har bestämt dessa internt så finns det en chans att dessa avslöjas på MWC som snart drar igång.

Första bilderna på LG G6 avslöjar ny design med tunna skärmramar

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid