LG har nu avslöjat att man kommer att visa upp två nya skärmar på årets upplaga av IFA – bland annat gamingskärmen 32GK850G.

IFA-mässan går av stapeln i början av september månad och LG har nu meddelat att man kommer att ha med sig två nya gamingskärmar till mässan.

Skärmarna i fråga är 27GK750F som är en gamingskärm med 27 tums bildyta och kommer specificerad till en uppdateringsfrekvens på 240 Hertz (Hz) och en responstid på en millisekund (ms) samt AMD Freesync.
Skärmen är även utrustad för att kunna minimera rörelseoskärpa och kommer också med egenskapen att kunna visa ett sikte i mitten av skärmen, något som enligt LG ska öka pricksäkerheten i skjutspel.

32GK850G

Den andra skärmen går under namnet 32GK850G och är en 32 tum stor skärm med en upplösning på 2 560 x 1 440 pixlar och en ljusstyrka på upp till 350 nits. Här har LG valt att anamma Nvidias G-sync teknologi vilket gör detta till LG:s första skärm med G-sync någonsin.

Uppdateringsfrekvensen hos den 32 tum stora skärmen ligger på 144 Hz och kan även enligt LG överklockas till 165 Hz.

32GK850G kommer även med vad LG kallar för Sphere Lighting, vilket betyder att skärmen har LED-belysning på baksidan av sin panel. Detta ska då lysa upp området bakom skärmen vilket enligt LG ska förebygga irritation av ögonen. Något som låter lite likt en enklare variant av Philips Ambilight-teknik på TV-marknaden.

Information så som paneltyper, lanseringsdatum eller riktpriser har vid skrivande stund inte avslöjats. Förhoppningsvis så får vi mer information om LG:s kommande produkter under IFA-mässan som pågår den 1-6 september. NordicHardware kommer att rapportera löpande på plats så håll utkik.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid