Lenovo har uppdaterat sin laptop-modell Yoga Slim 7i Pro och avtäcker nu en ny variant av enheten utrustad med OLED-panel. Trots att denna typ av bildskärm inte riktigt blivit den industristandard många förmodligen hoppats på ser vi sakta men säker allt fler datorer utrustas med denna typ av bildskärm.

Lenovo fortsätter sin stadiga ström av nya produkter som visas upp i samband med CES 2021. Hittills har vi bland annat sett den konverterbara konceptdatorn Lavie Mini samt allt-i-ett-datorn Yoga AIO 7. Nästa enhet på tur är en ny version av den bärbara datorn Yoga Slim 7i Pro som nu fått tillgång till en OLED-skärm. Den första Yoga-enheten från tillverkaren som får denna behandling.

Bildskärmens storlek ligger på 14 tum och kommer med en upplösning på 2,8K (2 880 x 1 800 pixlar) och en uppdateringsfrekvens på 90 Hz. Andra specifikationer för skärmen inkluderar ett bildförhållande på 16:9. Enligt Lenovo ska den även erbjuda 100-procent av DCI-P3 och 125 procent av sRBG-färgskalan. Utöver detta har den stöd för Dolby Vision och Lenovo menar att kontrastfrekvensen ska ha 667 gånger större definition jämfört med LCD-paneler.

Sett till det som ska driva OLED-skärmen i nya Yoga Slim 7i Pro handlar den om elfte generationens Core-processorer från Intel. Dessa kommer med integrerad Iris Xe-grafikkretsar. Alternativt kan datorn utrustas med grafikenheter från Nvidia upp till tillverkarens MX450-modell.

Dessvärre har Lenovo i dagsläget inte bekräftat när vi kan komma att se denna upplaga av Yoga Slim 7i Pro på marknaden. Vad enhetens prislapp kommer att landa på är även det något som kommer att fastställas vid ett senare tillfälle.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid