In-Win har lanserat ett nytt miditowerchassi som enligt tillverkaren fokuserar på säkerhet för dina komponenter. In-Win BUC byggs kring ett så kallat sköld-koncept med en stryktålig stålkonstruktion som grund. Chassit visar detta extra tydligt med sin sidomonterade hårddiskmodul som med hot-swap-funktion även går att låsa med nyckel.

In-Win BUC mäter 485 x 210 x 506mm (H x B x D) och stödjer moderkort av vanligt ATX-standard. Datorchassit har tre stycken externa 5,25-tums enheter samt en ensam extern 3,5-tums enhet. I fronten hittar vi även en I/O-panel som har anslutningar för USB 3.0, USB 2.0, eSATA samt ljud. 

Innanför skalet hittar vi plats för inte mindre än 8 stycken hårddiskar, 5 stycken i en vanlig hårddiskbur samt tre stycken i chassits låsningsbara hot-swap modul. Kylningen består av tre stycken 120mm fläktar, en i frontpanelen, en i bakpanelen samt en i taket. Det finns även plats för två extra 120mm fläktar i sidan av chassit, uttag för vattenkylningsslangar samt plats för upp till 30cm långa grafikkort. 

BUC-1 BUC-7

In-Win har även utrustat chassit med löstagbara dammfilter, utrymme för smidig kabeldragning samt en verktygslös design. In-Win väntas skeppa sitt nya miditowerchassi inom en snar framtid, men med vilken prislapp är ännu oklart.

BUC-6

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Tempel Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Tempel
Medlem
Tempel

Mja.. Ingen vacker skapelse direkt och ljudnivån är ju alltid en aspekt. Hade hellre sett nån sorm av låsbart utrymme där man kan placer USBminnen, nått åt det här hållet: http://www.legitreviews.com/article/1537/1/

Medlem
WIRN

urs va fult!