Samsungs mobiltelefoner ur Galaxy S9-serien är ännu inte officiellt avtäckta. Men redan nu har skal för både Galaxy S9 och S9+ läckt ut och visar hur de kommande telefonernas yttre kommer att vara formade.

Det visar sig att Mobile Fun har lyckats få tag i en uppsättning skal för Samsungs kommande telefoner i Galaxy S9-serien. Telefonerna är inte officiellt avtäckta ännu, men efter en tids rykten om hur telefonernas yttre kommer att se ut så ger dessa skal med konkret information.

Då telefonerna som tidigare nämnt inte är lanserade ännu så kunde inte Mobile Fun testa den exakta passformen hos dessa skal. Men deras exemplar av Galaxy S8 och Galaxy S8+ passade storleksmässigt väl med skalen. Vilket tyder på att Samsung satsat på liknande, om inte identiska dimensioner på nästa generations Galaxy-telefoner.

Skalen visar även den nya placeringen av fingeravtrycksläsarna som nu har sin plats under de två kamerorna på telefonens baksida. Istället för på telefonens högra sidan där den tidigare varit placerad.

Utöver detta så är det inte mycket mer information som går att få ur ett mobilskals design. Men den mest intressanta informationen är nog vad som står på plastfilmen som täcker skalens framsida.

Plastfilmen har datumet ”25 februari” på sig, vilket indikerar på att Samsung kommer att officiellt avtäcka telefonerna i samband med årets MWC-mässa. Något som rykten har spekulerat kring tidigare.

Vi vet även att Galaxy S9 kommer att ha imponerande processorprestanda. Enligt ett läckt testresultat har S9+ kammat hem över 2 000 poäng i test som endast använder en processorkärna och över 8 000 poäng i test som använder sig av flera kärnor.

Håll koll på NordicHardware då vi tillsammans med våran systersajt Surfa kommer att vara på plats under telefonernas lansering.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid