En Twitter-användare har fått tag på ett exemplar av Microsofts kommande handkontroll för Xbox Series X. Bilder och videos visar detaljer för den nya kontrollen och förpackningen bekräftar en tidigare okänd Xbox Series S.

Twitter-användaren Zak S har publicerat en serie bilder och videor på vad som sägs vara en äkta handkontroll för Microsofts kommande spelkonsol, Xbox Series X. The Verge rapporterar att de har kunnat bekräfta att handkontrollen är äkta. Bilderna visar en handkontroll med en väntad design. I relation till handkontrollen för Xbox One-serien har den nya kontrollen främst en ny knapp i mitten, en rund D-pad och en USB Typ C-port på baksidan. Till skillnad från den vanliga vita handkontrollen för Xbox One har den nya kontrollen också en vit baksida.

Series S närmar sig

En av de mer intressanta detaljerna i läckan är förpackningen, som nämner att kontrollen är kompatibel med både Xbox Series X och Xbox Series S. Series S är en hittills obekräftad spelkonsol som sägs presenteras av Microsoft senare denna månaden. Den bekräftade konsolen väntas erbjuda ett lägre pris och lägre prestanda med liknande funktionalitet som Series X. Konsolen sägs ha kodnamnet Lockhart och kan öppna för att en bredare publik hoppar över till den nya generationen av hårdvara.

Xbox Series X görs redo för en lansering tillsammans med Sony PlayStation 5 under hösten. Microsoft har fortfarande inte bekräftat ett pris för den nya flaggskeppsmodellen men de ovanligt kraftfulla komponenterna väntas ge ett ovanligt högt pris. Series S kan då lanseras som ett mer prisvärt alternativ. Sony har inte bekräftat någon liknande modell i dagsläget men fortsätter att producera PlayStation 4-konsoler, medan Microsoft har avslutat sin produktion av Xbox One X med One S som den enda kvarvarande modellen i produktion.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid