Evercool Thermal Corporation är ett Taiwan-baserat bolag som sysslar med kylare. Medan de knappast är en av de större aktörerna i Sverige, är de stora i Asien men när vi såg Transformer S var vi helt enkelt tvungna att skriva om den. Kylaren är inget speciellt, men reklamfilmen man skapat ger oss nästan rysningar – av olika slag.

Evercool presenterar idag sitt senaste tillskott Transformer S, som ser ut att bli en kylare inriktad mot den prismedvetna. Den mäter 130 x 160 x 78,5 mm och väger 630 gram. Den kommer med två värmeledningsrör i koppar, en rad aluminium-kylflänsar och en 120 mm-fläkt som ska arbeta i 800 – 2 200 RPM (varv per minut) med en ljudnivå på under 35 dBa.

evercooltransformers01 evercooltransformers02

Kylaren kommer vara kompatibel med Intel LGA775/1155/1156/1366 och AMD AM2/AM2+/AM3/AM3+, och förutom det finns det inte så mycket mer att säga. Inga prisuppgifter, eller lanseringsdatum är avslöjade men kylaren ser ut att vara inriktad mot den prismedvetna som ändå vill ha något bättre än standardkylaren från AMD och Intel. Men det som är mest imponerande med Transformer S är reklamfilmen som marknadsför den ännu olanserade kylaren.

Reklamfilmen får anses vara en av de mer påkostade under 2011, och kommer med en ovanlig djup handling… eller kanske inte. Rent grafiskt påminner det mycket om speltitlar från första generationens PlayStation och vi på redaktionen kunde inte undvika att känna en viss känsla av nostalgi från den eran.

Evercool har lyckats skapa en reklamfilm så dålig att den blir bra, all PR är som sagt bra PR. Vi kan bara hoppas att man lagt ned mer pengar på utveckling av kylaren, än reklamfilmen.

Källa: TCMagazine

5
Leave a Reply

Please Login to comment
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SS_The_DemonJacob HugossonctrlAnton Karmehed Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Anton Karmehed
Admin

En sån där video som nästan blir smärtsam att se på. Jag hoppas och tror att man gjort det med glimten i ögat, men man vet ju aldrig. 😀

ctrl
Gäst
ctrl

Kul att ujämnförelse videon är från ett av de bästa J-rpg från den tiden enligt mig.

SS_The_Demon
Medlem
SS_The_Demon

WHAT…THE…F***….IS…THIS…I…DON’T…EVEN…