Kyliga nyheter coming your way.

Ännu en recension av Swifttechs flaggskepp MCX462 har sett dagens ljus. Denna gång är det AtlantaOC som har tagit en titt på den. Detta är en tungviktare då den med den inkluderade 80mm Delta fläkten väger 730g. Den lyckas även sätta Alphas 8045 på plats.
Läs recensionen här

Thermaltake är kända för att bygga snygga kylare med mediokra kylningsresultat. Dock med Dragon Orb 3 så har detta vänt. PC Fusion har recenserat den. Tro mig denna kylare är väldigt tung, inget som jag själv personligen skulle sätta på processorn och sedan flytta runt datorn. Den finns i två olika varianter en med en 4900Rpm fläkt och en med 7000Rpm.
Läs recensionen här

Arctic Alumina har letat sig fram till BlueScreenOfDeth. Denna kylpasta kommer från samma företag som släppte Arctic Silver och Arctic Silver 2. Denna ska ha ungefär lika bra prestanda som AS2 dock kosta mindre och vara aningen drygare. Notera att denna inte leder ström och det gör inget om den hamnar på några kretsar.
Läs recensionen här

Slutligen så har Viper’s Lair recenserat några runda IDE-kablar som kan sänka temperaturen i lådan då de inte blockerar lika mycket som de platta. Dessa ser lite mer hi-tech ut än andra då de har en slags silverlook. Själv tycker jag de svarta ser bättre ut, döm själva.
Läs recensionen här

Diskutera nyheterna i forumet

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid