Small preview image

Koolance har förvisso lagt en hel del energi på extremare kyllösningar den senaste tiden. Men vattenkylning är det som står tillverkaren närmast om hjärtat och nu har man lanserat ett nytt vattenblock för både AMD och Intels senaste processorplattformar. Koolance CPU-360 har en stilren design som med sin höga finish har stora likheter med en kaststjärna från den lokala vapenbutiken.



Om vattenblocket är lika vasst som sitt utseende är svårt att säga men med en kopparbas och nickelpläterad mässingstopp ska CPU-360 klara av även de tyngsta processorerna på marknaden.



Following the extremely successful CPU-350 comes Koolance’s latest high-performance CPU water block. The CPU-360 uses an advanced microfin cold plate (0.25mm fins, 0.30mm channels), o-ring sealed impingement plate, and an optimized flow path to yield best performance with relatively low coolant restriction.


Vattenblocket använder sig av en universaldesign för slangmunstycken där man kan montera de dimensioner som passar för just sitt system. Priset ligger på motsvarande 700 svenska kronor, utan munstycken.



Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid