Denna vecka erbjuder Epic Games Store två olika speltitlar som användare kan klicka hem och spara i sitt spelbibliotek utan att behöva öppna plånboken, dessa inkluderar Kingdom Come: Deliverance och Aztez.

Epic Games Store fortsätter erbjuda nya speltitlar utan kostnad varje vecka. Förra veckans titel Farming Simulator 19 har nu ersatts med RPG-spelet Kingdom Come: Deliverance och hybridtiteln Aztez.

Kingdom Come: Deliverance lanserades för första gånger den 13 februari 2018 och möttes med generellt positiv kritik och mottog flera Game of the Year-priser. Rollspelet tar plats i en öppen värld och spelaren axlar rollen som Henry, en överlevare av en attack på sin hemby som svär att hämnas handlingen som förstörde hans barndomshem.

Utvecklaren Warhorse Studios har gett spelet en historiskt korrekt inriktning och dess vapen, stridstekniker och arkitektur håller sig trogna till 1400-talets Böhmen.

Den andra speltiteln som finns att klicka hem gratis fram till torsdag den 20 februari är Aztez. Detta är som tidigare nämnt ett hybridspel och blandar klassiska beat ’em up med turbaserad strategi i en och samma titel.

Titeln kommer med en unik estetisk design med en färgpalett som inkluderar svart, vitt och rött. Spelare skickar ut sina aztezkrigare på en RTS-inspirerad världskarta och slåss sedan i realtid i beat ’em up-stil mot fiender som ligger på lur. Däremot måste spelare välja sina drag försiktigt då man endast får ett begränsat antal utplaceringar under kampanjens gång.

Den 20 februari kommer dessa två speltitlar bytas ut mot Faeria som då kommer bli tillgängligt att spara i det digitala spelbibliotek utan kostnad i en vecka.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid