Actionspelet Just Cause 3 ska enligt spelutvecklarna Avalanche Studios erbjuda en av de största spelvärldarna hittills och företaget sägs pressa sin egna grafikmotor till bristningsgränserna för att leverera denna spelvärld i bästa möjliga grafik. Nu presenterar man en ny trailer för spelet som i 4K-upplösning ger en antydan om spelets storslagna karta.

Just Cause 3 är ett action- och äventyrsspel som med en stor och öppen spelvärld ska landa på butikshyllorna den 1 december för inte bara PC utan även spelkonsolerna Playstation 4 samt Xbox One. Spelet som spelas i tredjeperson låter spelare utforska världen med allt från fordon till en egen flygdräkt.

Den svenskättade spelseriens storhet är bland annat den öppna spelvärlden och för att ge en försmak på möjligheterna i Just Cause 3 som ska erbjuda en av de största kartorna i ett spel hittills har utvecklarna nu presenterat en ny högupplöst trailer. I 4K-upplösning ger den inte bara en förhandsvisning om spelvärlden utan får även din dator att svettas lite inför lanseringen.

Det är oklart vilka systemspecifikationer som kommer att krävas för att driva Just Cause 3 vid en upplösning om 3 840 x 2 160 pixlar men tidigare har utvecklaren avslöjat att spelet ska ta drygt 42 gigabyte i lagringsutrymme – inte allt för pjåkigt med tanke på den massiva spelvärlden.

 Läs mer

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid