John McAfee har nu förutspått att Bitcoin som sett sitt värde stiga likt en raket under 2017 kommer att ha ett värda på hela en miljon dollar år 2020.

Kryptovalutan Bitcoin har sett sitt värde stiga stadigt under 2017. Tidigare i veckan så låg värdet för en Bitcoin på 10 000 dollar, något som sedan fortsatte stiga ända upp till cirka 11 300 dollar per Bitcoin.

John McAfee, legend inom datorbranschen och numera politiker i det libertarianska partiet i USA förutspådde tidigare under året att en Bitcoin skulle vara värd cirka 500 000 dollar år 2020. Detta var dock innan värdet för kryptovalutan verkligen flög upp som en raket. Nyligen tog McAfee till Twitter för att nu förutspå att värdet för en Bitcoin år 2020 kommer att ligga på hela en miljon dollar.

Den 72 år gamla McAfee säger via sin Twitter att om han visas ha fel angående vad Bitcoins värde kommer att ligga på om lite mer än två år så kommer han att äta sitt eget könsorgan. Ett minst sagt udda löfte, men McAfee är inte helt ovan vid galenskaper och kontroverser. År 2012 när han var bosatt i Belize blev han anklagad både för mord och för att ha tillverkat droger. Dock har han inte dömts för något av brotten.

Möjlig DDoS-attack sänkte Bitcoins värde

Efter att Bitcoin nåt sitt högsta värde någonsin på cirka 11 300 dollar så sjönk det på endast några timmar med cirka 2 000 dollar.

Många spekulationer om vad som orsakade detta har cirkulerat och en möjlig DDoS-attack verkar vara en av de mer populära teorierna.

Det dröjde dock inte länge fören Bitcoins värde började stiga igen. Vid skrivande stund ligger kryptovalutans värde på cirka 10 300 dollar.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Illwill Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Illwill
Gäst
Illwill

Det faktum att han själv har investerat i Bitcoin är förstås ingen anledning till varför han försöker hypa det…