Om det finns någon marknad i dagsläget som är svår att hålla koll på så är det definitivt MP3-spelarmarknaden. Nya tillverkare och modeller ploppar upp likt svampar i skogen vilket gör det inte bara svårt för konsumenten att välja utan gör det även svårare för tillverkarna att utmärka sig.


Vi har dock sett flera intressanta försök och i lyx/glamor-klassen har Apple legat i topp med deras specialdesignade P.Diddy iPod som bland annat var utsmyckad med ett hundratal diamanter.


Nu är det den svenska MP3-distributören Jens Of Sweden som ger sig in i samma exklusiva skara med lanseringen av deras Jens Of Sweden MP-400 Excentrique.
Denna spelare är nämligen pläterad i 24-karats guld och känns mer som ett bastant smycke än en MP3-spelare. Wow-effekten är som synes påtaglig vilket inte lindras av spelarens pris, något som vi återkommer till.Spelaren har en lagringskapacitet på 1GB och överlag gedigna funktioner men det är något som vi ärligt talat inte bryr oss så mycket om.
Spelaren är till skillnad från Apples P.Diddy iPod inte omöjlig att få tag i för en vanlig konsument. Men definitionen av ”vanlig” är i detta fallet kanske något skruvad.
Jens Of Sweden MP-400 Excentrique kommer tillverkas i ett begränsat antal (doh..) och kostnaden till konsument ligger på 10 000 kronor.
Då får man dock spelaren levererad i en exklusiv låda dekorerad i 24-karats guld och som även är signerad av Jens Nylander (Jens Of Swedens grundare).


För den som vill veta mer om Jens Of Sweden MP-400 Excentrique, vars första ägare kommer presenteras på Trendgalan 2004, kan ni ladda ner ett dokument med mer information här.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid