Small preview image

Apple har onekligen lyckats med sin iPod-serie av mediaspelare och om man bortser från tillverkarens makalösa säljvolymer kan man annars bara titta på tredjepartsmarknaden för att förstå hur stor iPod verkligen är. Det dyker upp nya tillbehör för Apples iPod i rasande takt och det är inte bara halvfabrikat från okända asiatiska tillverkare utan man hittar allt från biltillverkare och välrenommerade ljudtillverkare i listan över iPod-stödjande företag. Alla vill ha en del av iPod-kakan och nu har den franska designertillverkaren JMJarre, med Jean-Michel Jarre i spetsen, släppt sin vision av en iPod-dockningsstation som får övriga alster på marknaden att vrida på sig.



Här handlar det om stilren industridesign som ger ett sobert men ändå imponerande utseende. Smaken är givetvis som baken men vi är ganska övertygade om att de flesta iPod-ägare inte hade tvekat på att låta sin spelare vila i JMJarres Aerosystems. Högtalarsystemet som är av torndesign mäter en dryg meter från marknaden och är utrustad med två mellanregister på 20W RMS samt ett 45W RMS baselement.



Fjärrkontrollen som följer med är precis lika smakfullt designad och det går redan att se på bilderna att Aerosystems inte är något för den budgetmedvetne. Priset ligger också på en bra bit över 4000 kronor men då får man också välja mellan en svart eller aluminiumfärgad modell.


Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments