Vi testar Google Home-assistenten JBL Link på IFA

Google Home ska låta bättre i JBL Link

0

Google Home finns numera för andra tillverkare att nyttja, vi har provat på JBL Link som är just Google Home men i ett format som ger en kraftigare ljudupplevelse.

Google Home är designat för att låta användare styra sitt smarta hem med hjälp av röstkommandon. Nu har JBL tagit fram en produktserie vid namn Link som bygger vidare på Google Home men med en bättre generell ljudupplevelse.

JBL Link finns i tre olika utföranden som enkelt kan beskrivas som stor, större och störst. Alla tre produkter siktar på att leverera en bättre ljudupplevelse än vad Googles egna lösningar har gjort än så länge.

Tyvärr så finns inte Google Home i Sverige ännu och det saknar även stöd för det svenska språket. Dock för den som kan sin väg runt i det engelska språket så kan man enkelt ge Google Home kommandon att till exempel spela upp musik, starta eller stänga av fläktar eller ändra ljusstyrkan på dimbara, uppkopplade lampor.

Google Home finns att få tag på idag, dock är det då det engelska språket som gäller för att kontrollera funktionerna. Förhoppningsvis så får vi se kompatibilitet med det svenska språket inom snart framtid.

IFA bakom kulisserna

Fler artiklar från IFA 2017

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Styr ditt hem med rösten
Hur tycker du digitala assistenter i hemmet fungerar?
Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid