JBL Boombox är en bluetooth-högtalare i en klass för sig själv

Vattentålig bluetooth-högtalare? Perfekt för när man vill störa alla andra på stranden!

0

Det finns bluetooth-högtalare och så finns det bluetooth-högtalare, JBL Boombox tar det hela till en ny nivå i både storlek, vikt och funktioner.

Ofta ser man trådlösa högtalare som inte har så värst mycket att skryta med när det gäller kraft, funktioner eller batteritid, JBL siktar på att ändra detta med sin nya högtalare kallad Boombox.
Namnet är passande då högtalaren rent estetiskt sett påminner om en bärbar stereo som var det coolaste man kunde ha för en sisådär 20 år sedan. Men till skillnad från de gamla stereoapparaterna så är Boombox inte fylld med en radiomottagare eller kassettspelare, utan bara baselement och diskanter. Samt att denna Boombox fortsätter lira även om du tar med den i poolen.

Boombox väger in på cirka fem och ett halvt kilo och är utrustad med fyra stycken baselement på 4 tum samt två stycken 20 millimeter (mm) diskantelement. Uppspelningstiden ligger på runt 24 timmar, detta varierar såklart dock beroende på volym och musiken som spelas. Boombox har ett batteri på hela 20 000 milliamperetimmar (mAh) och enheten kan även ladda en telefon eller surfplatta medans den spelar upp musik.

På högtalaren går det även att välja mellan så kallad ”inomhusläge” och ”utomhusläge”, dessa olika lägen anpassar ljudprofilen hos högtalaren för att bättre passa den miljö som den används i.

JBL Boombox kommer att lanseras under september månad och prislappen hamnar på 5 000 kronor. För den som känner sig extra sugen på ljudnivå och har en hel del pengar som ligger och skräpar så går det att koppla ihop upp till 100 stycken av dessa bluetooth-högtalare och spela upp musik genom alla samtidigt.

IFA bakom kulisserna

Fler artiklar från IFA 2017

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid