IWILL har tidigare introducerat unika system på SFF-marknaden. Deras ZPC-serie imponerade t.ex. stort med minimala mått och god prestanda. Nu är det dags igen då IWILL lanserar deras nya SFF-barebone, IWILL ZMAXdp.
Det är först och främst ett av de första SFF-barebone på markanden som använder sig av NVIDIAs nForce3 250Gb-chipset men det är definitivt det enda som i samma veva ger stöd för dubbla processorer (!).
IWILL ZMAXdp kan med NF3 250-chipset erbjuda stöd för dubbla Opteron-processorer vilket borgar för riktigt imponerande prestanda. Utöver detta ska IWILL ZMAXdp vara utrustad med ett 300W nätaggregat, 2 x 3,5” HD-platser, 1 AGP och 1 PCI-slot.
Övriga specifikationer som chassidimensioner och liknande är inte släppta ännu men de bilderna man kan hitta på IWILLs hemsida vittnar om att det i allra högsta grad är av SFF-mått.


Priset är satt till 499 USD vilket är en fin slant men inget vi fnyser åt med tanke på det man får för pengarna.
Detta ser ut att vara en våt dröm för dem som behöver en liten men välpresterande arbetsstation. Det ska bli mycket intressant att se den färdiga produkten och vi passar på att ge en eloge till IWILL för deras strävan mot nya unika SFF-system.


Läs mer om IWILL ZMAXdp.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid