Vi har rapporterat om flera MP3-spelar lanseringar denna månaden redan men nu är det återigen dags. Denna gång är det iRiver som faktiskt slagit på stora trumman och vill visa upp tre nya modellserier.
För de som varit lite vaksamma är det ingen nyhet att iRiver har haft och fortfarande har många nya spelare på gång. Deras hemsida har under längre tid hållt information om flera nya spelare, den ena värre än den andra.


Nu är det dock dags för en officiell lansering och de modellserier det handlar om är iFP-700, iFP-800 och iFP-1000. De två förstnämnda serierna är identiska rent teknisk och skiljs åt endast på deras estetiska design. Alla tre modellerna använder sig av flash-minne som lagringsmedia.
Utmärkande för alla spelarna är stöd för de flesta ljudformat (MP3, WMA, Ogg Vorbis och ASF), lång speltid (40h resp. 35h), mikrofon, uppgraderingsbar firmware (för nya ljudformat m.m), hög uteffekt (18mW, vid 16 Ohm) m.m.
iFP-1000-serien erbjuder dock lite andra egenskaper också. Vad sägs om en 1.2″ färgdisplay (262 000 färger) och inbyggd kamera på 0.3 Mpixel.


De är alla tre mycket intressanta spelare och om vi ska lita på iRivers ”kommande modeller lista” finns det mer var detta kom ifrån.


iFP-800 och iFP-1000-modellerna kommer finnas i butik den 21 maj och iFP-800 veckan därefter.

Du kan läsa mer om iRivers nya spelare här nedan.


:: iRiver iFP-700 Series :: iRiver iFP-800 Series :: iRiver iFP-1000 Series ::


För dem som är intresserade av iFP-1000-modellens digitalkamera har vi även fått ta del av fyra bilder tagna med spelaren.
Bild 1Bild 2Bild 3Bild 4

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid