Small preview image

iRiver Clix är en efterträdare till den populära modellen U10 från iRivers sortiment. Designmässigt finns det stora likheter mellan de två spelarna och iRiver själva påpekar att det mesta som skiljer till utan är Clix helsvarta färgtema. Man använder sig även här av en 2.2″ bildskärm som kan visa upp till 262 000 färger men under skalet ska det finnas en del förändringar. Bland annat ska man slängt i både en snabbare processor och dubblat spelarens lagringskapacitet till 4GB. Spelaren stödjer de flesta ljudformat som MP3, WMA och OGG men man stödjer även MPEG4 (15fps video), Macromedia Flash Player, TXT och non-progressive JPEG. 



Vid musikuppspelning finns det även stöd för omslagsbilder från album vilket med lätthet kan synkroniseras med Windows Media Center för dem som har stora musikbibliotek på datorn. Navigeringsmässigt ska Clix använda sig av samma system som minstingen S10, nämligen deras D-klicksystem. Batteritiden ska vara på hela 30 timmar och med integrerad FM-radio ska det alltid finnas musik att lyssna på.



iRiver Clix påminner faktiskt mycket om MEIZU M6 som vi nyligen recenserat på NH och priset för Clix är nästan identiskt med denna spelare, 2499 kronor väntas priset i butik bli när Clix dyker upp i slutet av oktober.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid