Nya rykten hävdar att Apples kommande smartphone Iphone Xs Max blir den tyngsta modellen någonsin från företaget tack var ett byte från aluminium till rostfritt stål i konstruktionen av telefonens skal.

Ett nytt rykte menar att en av de smartphones som Apple förväntas avtäcka inom kort, Iphone Xs max, blir den tyngsta modellen företaget någonsin tillverkat. Detta på grund av att Apple hävdas byta ut användandet av aluminium för tillverkningen av telefonens skal mot rostfritt stål.

Ryktet nämner att Iphone Xs Max som kommer att hålla samma storleksklass som Iphone 8 Plus kommer att väga in på omkring 208 gram. Detta jämfört med nuvarande Iphone 8 Plus som väger in på cirka 202 gram är ingen jätteökning i enhetens vikt, men en ökning likväl.

Huruvida Apples byte från aluminium till rostfritt stål kommer att resultera i bättre hållbarhet hos enheterna återstår dock att se.

Apple sägs hålla kvar vid höga prislappar

Ett annat rykte angående den kommande uppsättningen smartphones från Apple menar att det kan bli ett dyrt åtagande att uppgradera till den kommande serien. Trots att Apple i skrivande stund inte har bekräftat några prislappar, eller officiellt ens avtäckt de kommande telefonerna, sägs priset för den kommande serien börja på 999 dollar. Vilket i runda slänger blir cirka 9 000 svenska kronor utan skatt inräknat.

Se Apples ”Gather Round”-event live

Idag, den 12 september, är dagen som Apple förväntas avtäcka sina kommande Iphone-modeller. Eventet kommer att hållas vid Apples huvudkvarter med start klockan 19:00 svensk tid. Den som är intresserad av att se vad företaget kommer att visa upp live kommer att ha möjligheten att följa eventet via Twitter.

Detta blir den första gången Apple använder sig av Twitter för att livestreama ett event. De webbläsare som stöds är Google Chrome, Mozilla Firefox samt Microsoft Edge.

Tidigare har Apple hållit sig till sitt eget ekosystem när det kommer till att ge den som inte är på plats chansen att följa deras event. Något som man nu har gjort ändring på.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid