Iphone 7 säljstartar under idag och svenska operatörer står redo med nya erbjudande och tillsammans med vår systersajt Surfa listar vi de bästa kapen.

Om vi börjar med de dåliga nyhterna sägs det att Apple redan sålt slut på storebror Iphone 7 Plus och att de helt enkelt gått åt under den inledande förbokningsfasen. Även den vanliga Iphone 7-modellen i nya färgen gagatsvart ska vara svårt att hitta i butiker under fredagen.

I övrigt ska det dock Apples nya Iphone-flaggskepp finnas tillgängligt i svenska butiker under dagen, något ironiskt då nästan inga svenska medier ännu fått chansen att utvärdera den nya telefonen. Testexemplar till press väntas inte delas ut förrän tidigt nästa vecka och svenska konsumenter får med andra ord bestämma sig för om man vill köpa telefonen utan närmare tester utförda.

För den som vill veta mer om nya Iphone 7 kan vi rekommendera Surfas artikel ”Allt du behöver veta om Iphone 7” där du hittar alla nyheter enkelt presenterade.

Du får ingen Iphone 7 med abonnemang för under 10 000 kronor

För dig som redan, eller i alla fall nu, bestämt dig för att köpa Apples nya Iphone kan det vara läge att se vart du får mest för pengarna. Ska du inte köpa telefonen kontant har Surfa satt ihop en jämförande lista över alla de bästa erbjudandena från svenska teleoperatörer där det skiljer nästan 3 000 kronor mellan de billigaste och dyraste erbjudandena. För den som nöjer sig med en surfpott på 4 gigabyte är Comviq billigast medan Halebop tar hem segern när du ökar surfpotten till 10 gigabyte. Det blir oavsett vad en rejäl investering för den som vill knipa en Iphone 7 med totalkostnader på mellan knappt 11 000 kronor upp till drygt 15 000 kronor beroende på surfpott.

Hela listan över alla operatörers erbjudande och detaljer för de specifika abonnemangen för Apple Iphone 7 finns att hitta i Surfas artikel.

I slutändan ska vi ändå rekommendera att man avvaktar på mer detaljerade tester och utvärderingar av Apples nya telefoner, inte minst när den utvärderats i smartphoneguiden på Surfa.

Köpa eller vänta
Har du redan bestämt dig för att köpa en Iphone 7 eller kommer du att avvakta?
Iphone 7 på Prisjakt.se

Rubrik

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Morkul Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Medlem

Tyckte det var dags med ny lur nu, efter tre år med en 5S, så det blev en 7 i mattsvart. Ångrar mig lite nu angående färgvalet, för jag kommer vara helt paranoid över att repa den. Ugh, tur jag inte satsade på pianoblank svart iallafall! Då hade jag inte vågat röra den alls… 😛 Initiala inställningsskärmarna kraschade för mig när jag skulle skriva in lösen till mitt wifi, sedan sa den ”ett fel uppstod” när den skulle installera uppdatering för iOS 10.0.1, utan att närmare specifiera vad som gick snett… Öhhumm… Lol! Jaja, vi säger att lite tjall är… Läs hela »

Morkul
Medlem
Morkul

Annars kan du ju alltid uppgradera din 5S till en 7:a se: http://appleplugs.com/ för mer information 😀