Apple kommer att påbörja försäljningen av iPhone 4S den 28 oktober i Sverige. Men redan idag går det att förbeställa telefonen från företagets svenska Apple Store sajt. Telefonen går att få i svart eller vit färg och med 16GB, 32GB eller 64GB lagringsutrymme. Priserna i sin tur börjar på 5 795 kronor inklusive moms.

Apple lanserade sin nya telefon tidigare i månaden och iPhone 4S har slagit försäljningsrekord med råge, detta trots att rykten tidigare talat om betydligt större skillnader i specifikationer från sin föregångare. Apple har hållt fast vid samma fysiska design som tidigare men iPhone 4S kommer med en hel del nyheter under skalet.

Den uppgraderade systemprocessorn Apple A5 kommer med dubbla CPU-kärnor och en rejält tilltagen grafikdel. Prestandamässigt är iPhone 4S världsledande i grafikapplikationer, samtidigt som man även låtit telefonens lagringsutrymme växa till maximalt 64GB. Även kamerasensorn har vuxit till 8 megapixel samt stödjer nu videoinspelning i 1080p.

iphone4s

iPhone 4S kommer även med en ny antenndesign som inte lider av de signalförluster föregångaren drogs med. Den kanske största nyheten är annars Apples operativsystemet iOS 5 och röststyrningsmjukvaran Siri som dock i dagsläget inte har stöd för det svenska språket.

Apple iPhone 4S kostar 5 795 kronor med 16GB, 6 795 kronor med 32GB och 7 795 kronor med 64GB lagringsminne och ska vara redo att skeppas inom 1-2 veckor.

Annons

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
janne1 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
janne1
Medlem
janne1

Iris? Siri menar ni väl? 🙂