Small preview image

Apple väntas lansera sin fjärde generations smartphone under sommaren och om telefonen får namnet iPhone 4G, iPhone HD eller vad det nu kan bli är ännu oklart. Men nu har det dykt upp en hel del läckta bilder som sägs föreställa handtillverkade prototyper av Apples fjärde generations iPhone. Bilderna visar att Apple ser ut att satsa på en mer sober design med aluminiumdetaljer och en glasliknande baksida som kan vara vara baserad på ett patent företaget spikade under 2006.



Det keramiska materialet som används har ett glasliknande utseende men är betydligt mer stryktåligt och ska både avvisa repor samt fysiska påfrestningar. Samtidigt som materialet släpper igenom radiosignaler, till skillnad mot exempelvis aluminium.


Uppdatering: Mycket fler bilder, filmer och information finns att hämta hos Gizmodo som fått tag på en borttappad prototyp av nästa generations iPhone.


De tidigare uppgifter som publicerats kring telefonens funktionalitet verkar stå fast och även om det fortfarande är rena rykten kan vi vänta oss en högupplöst skärm, bättre kamera, flashblixt och en kamera för videosamtal. Nu verkar det även som att den plastiga känslan som många klagat på med iPhone 3GS kan vara på väg att botas.




Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid