iPhone 4 gjorde ett rekordstort intryck på marknaden förra veckan. När Apple lanserade sin fjärde generations iPhone hade man flera trevliga nyheter och kallade telefonen sitt största framsteg hittills. Resultatet blev en rekordförsäljning under första dagen på hela 600 000 exemplar.

Apple skriver i ett uttalande att antalet förhandsbeställningar den första dagen är det högsta antalet företaget registrerat någonsin, oavsett produktkategori. Belastningen blev så hög att Apple fick problem med sin onlinebutik, något som Apple bad om ursäkt för och menade att felen nu var åtgärdade.

iPhone 4 ser ut att cementera Apples ledande position på smartphonemarknaden men Google sägs fått upp vittringen och ska nu optimera Androids gränssnitt och användarvänlighet. Bland annat med hjälp av sitt nya ess, Martias Duarte som var chefsutvecklare för Palm WebOS som fått god kritik för sitt gränssnitt.

Källa: Apple, TechCrunch

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Martin LMULLVADEN Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
MULLVADEN
Medlem
MULLVADEN

Skulle Steve Jobs lansera en bajskorv med ett äpple på skulle alla dessa Apple fanboys köpa den med.

Tacka vet jag min Desire.

Medlem
WIRN

alla sitter inte med fetfiber i västerbotten

Andreas G
Medlem

Skickad!

Martin L
Medlem

600 000, det är ju helt sjukt :-). Tyvärr betyder väl det att det tar längre tid innan jag får min i lilla Sverige.. Farsans 3g har lämpligt nog gått sönder så jag köper nog en iPhone 4 så kan han ta över min gamla, det måste vara meningen 🙂