Small preview image

Nintendo har aldrig varit kända för sina storskaliga och imponerande lanseringar. De mer eller mindre bara släpper sina produkter och låter sedan produkten i sig göra jobbet. Som ni alla säkert vet så är deras presskonferenser/uppvisningar mer eller mindre bara just uppvisningar av vad produkterna kan göra och inte så mycker mer än så, väldigt lite snack om siffror och annat. Detta kan ses som en av deras största svagheter inför hösten då både Wii, Playstation 3, men även Microsoft Zune ska läppas under mindre än en månads tid och väldigt mycket fokus har legat på just prestanda och siffror. USA of Today har nyligen publicerat en intervju med Nintendo of Americas nya ordförande Reggie Fils-Aime där han bland annat svarar på frågor kring lanseringen.Vi får dock även veta flera andra intressanta detaljer såsom att online-tjänsten kommer att vara gratis och eftersom Wii kommer att ha Wi-Fi-stöd är det bara tuta och köra från det att man startar upp den, förutsett att man är en av de som har ett trådlöst nätverk hemma.


Han svarar även på de tidigare rykten om ett samarbete med Microsoft som en Microsoft-anställd tidigare yttrat sig om. Dvs. det faktum att man kan köpa en Wii och en Xbox 360 till samma pris som en Playstation 3 och svaret blev givetvis att han mycket hellre ser att man köper en Wii och spel till denna.


I övrigt poängterar han mest att man riktar sig mot folk av alla åldrar och att man ska försöka göra varje spelupplevelse unik. Hur väl Nintendo har lyckats med sin konsol får vi vänta och se.


:: Läs vidare hos USA of Today

DELA

Leave a Reply

Var först med att kommentera!

Notifiera vid
avatar
wpDiscuz