Microsoft rullade nyligen ut en sista lanseringskandidat av sin efterlängtade webbläsare Internet Explorer 9. Som en sista anhalt innan den spikade koden dyker upp för användare kommer det inte som någon större överraskning att den skarpa versionen av webbläsaren ska väntas inom de närmaste veckorna, senast den 24 mars.

Internet Explorer 9 sägs enligt vissa rykten dyka upp i fullfjädrad version redan den 14 mars, då genom en direktnerladdning och alltså inte ännu över uppdateringstjänsten Windows Update. Om dessa obekräftade uppgifter stämmer återstår att se, men klart är att vi lär få se Internet Explorer 9 som senaste den 24 mars.

Microsofts indiska utvecklingsnätverk har nämligen bekräftat att man kommer att lansera Internet Explorer 9 den 24 mars, om detta är ett specifikt datum endast för Indien eller globalt förtäljer inte historien. Men man lär inte vara före övriga världen vid lanseringen av webbläsaren vilket bekräftat att en officiell utrullning kommer att ske inom kort.

Internet Explorer 9 har flera stora nyheter jämfört med tidigare versioner av Microsofts bitvis kritiserade webbläsare. Med ett helt färskt användargränssnitt, stöd för HTML 5 samt GPU-accelerering för hela webbläsaren har Microsoft fått överlag god kritik för sitt senaste bidrag i webbläsarkriget.

Läs mer om Internet Explorer 9 på Microsofts hemsida.

ie92

Källa: Engadget

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
AMD73hirschAnton KarmehedPeter Blom Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Peter Blom
Medlem

Där ser man, kört IE9’an ett tag och gillar den faktiskt. Dock har jag själv kört IE ett bra tag nu p.g.a bland annat förhandsgranskningen (miniatyrerna) för varje flik, något som inte fungerat i FF eller Chrome, och fortfarande inte gör vad jag vet.

Fredrik
Medlem
Fredrik

Jag gillar utseendet och gränssnittet skarpt!

AMD73
Medlem
AMD73

[quote name=”Anton Karmehed”]Använder dagligen både Chrome och FF men när nu IE är det enda som fungerar för WHS remote desktop får man kanske försöka få in IE9 i rotationen. Verkar vara ett stort steg framåt i alla fall, vilket visar att Google och Mozilla fått fart på Microsoft åtminstone.[/quote]

mm bra med konkurans..Har ej testat ie9.Men har dom ändrat mycket så kommer jag få ett anfall.Klarar inte av mozilla och google.ie8 bäst för utan att det är segt och buggigt hahha.Fullt stöd för gpu har jag längtat efter och buggfixar och snabbhet av ie8. och jag hoppas ie9an är detta.