Ett kortlivat inlägg på Twitter kan peka mot att Intel planerar att hålla en presentation kring mitten av augusti månad där företagets grafikarkitektur Xe kommer att förklaras mer detaljerat än tidigare.

Intel förväntas dela med sig av ytterligare detaljer kring den kommande grafikarkitekturen Xe under mitten av augusti månad. Detta efter att företagets Twitter-konto @IntelGraphics under en kort tid delade ett inlägg som pekar mot en tidigare okänd presentation som kan komma att hållas den 13 augusti.

Det korta och något informationsfattiga inlägget bestod enbart av texten ”Ni har väntat, ni har undrat, vi levererar. Förvänta er fler detaljer om Xe-grafik om 20 dagar”. Inlägget plockades dock ned efter en kort stund.

Det datum som inträffar 20 dagar efter att inlägget först delades är som tidigare nämnt den 13 augusti. Däremot har Intel inte gått ut med någon officiell bekräftelse för en presentation under just den dagen. Tom’s Hardware som sparat en bild av inlägget påpekar dock att Hot Chips 2020 kommer att hållas den 17 augusti. Efter det datumet är det den 2 september då Intel förväntas avtäcka ”någonting stort”.

Exakt vad Intel planerar återstår att se. Det kan dock vara värt att markera den 13 augusti eller dagarna däromkring i sin kalender om man sitter och väntar på företagets kommande grafiksatsning.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid