Under årets upplaga av The Game Awards tog Intel tillfället i akt att visa en gameplay trailer för grafikkortsserien Arc Alchemist. Ännu en gång har det bekräftats att enheterna dyker upp under nästa års första kvartal.

Många är det som väntar på att se vad Intel kommer att erbjuda grafikmarknaden under nästa år med lanseringen av Arc Alchemist. Under The Game Awards 2021 fortsatte man sin något aggressiva marknadsföring och släppte en trailer för de kommande grafikkorten.

Trailern säger inte jättemycket men vi får se flera större speltitlar spelas på någon av de kommande grafikkorten. Spel som Age of Empires IV, Back For Blood och Hitman 3. Intel pekar även ut funktioner som AI-baserad bilduppskalning och raytracing. Något som beroende på hur väl det fungerar kan Arc Alchemist komma att lägga sig bland de mer etablerade grafikmakarna sett till prestanda och funktioner.

Trailern visar även att serien kommer att innehålla tillräckligt många enheter för att täcka en stor del av marknaden. Vi får se en stationär dator, en bärbar dator och ett allt-i-ett system. Tre typer av maskiner som alla kräver olika tankesätt sett till utformningen av grafikdelarna.

Dessvärre får vi inga bekräftade specifikationer eller dylikt med den korta trailern. Intel slår dock fast att man går in hårt på just gaming och att det fortfarande är 2022 års första kvartal som kommer se lanseringen av Arc Alchemist.

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid