Alla har vi tider att passa. Vissa är bättre på det än andra, men att hålla tider kan givetvis vara besvärligt om man inte har tillgång till en klocka.


De flesta brukar använda sig av ett vanligt hederligt armbandsur eller ta hjälp av mobiltelefonen för att komma i tid till jobbet, men hur många använder pappersrullen till detta ändamål?


Wristfashion har nämligen hittat en väldigt speciell klocka, som alltså kommer komplett med pappershållare och allt annat man kan förvänta sig av en dylik produkt…


”A fully functional clock, The Watch Paper is printed on ordinary paper and uses a heat sensitive coating to tell time. Each digit blurs from one into the other using the heat from the LED in the back which makes the coating transparent, or atleast we figured thats how it works.”The Watch Paper är inte en färdig kommersiell produkt än så länge, men skaparen Hannes Koch är optimistisk inför framtiden. Wristfashion tar ett par ord med honom för att klargöra lite mer om hur produkten fungerar. Helt klart ett nytt och intressant sätt att tillämpa LED-teknik.


Lär mer om ”klockan” på Wristfashion.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid