In Win Tou 2 är en (mycket) påkostad monolit i härdat glas

0

In Win Tou 2 är det senaste tillskottet i tillverkarens serie med exklusiva glaschassin. Chassit är täckt i härdat glas och kostar en smärre förmögenhet.

In Win är inte nybörjare när det gäller att tillverka datorlådor som sticker ut ur mängden, och har på senare år gjort sig kända för vågad design baserad på stål och glas. På CES 2017 besökte vi företagets monter och tog en titt på den senaste produkten ur deras signaturserie, Tou 2.

Den första versionen av Tou såg vi för något år sedan. Nu har vi fått se en version som till synes verkar vara ett par steg närmare verklighet och lansering. In Win Tou 2 är täckt i paneler av härdat glas. Att använda härdat glas har blivit något av en trend på chassimarknaden, men In Win har för vana att ta glasdesignen ett par steg längre.

Inbyggd belysningskontroller

Tack vare den stora delen av chassit som är paneler av härdat glas så är Tou 2 inte bara tyngre än de flesta andra chassin på marknaden. Det är även svårt att se in i chassit utan intern belysning. För att inte tala om hur lätt reflektioner från omgivningen syns mer än datorns komponenter.

För att underlätta för datorbyggare att visa upp sina komponenter så har In Win byggt in en touchpanel på chassits framsida som agerar kontroll för belysningen. Detta är trots allt inte ett chassi för den som är rädd för att visa upp sina komponenter och kabeldragning.

Frontpanelen på In Win Tou 2 är utrustad med fyra stycken USB 3-kontakter varav en är Typ-C. Även de klassiska mikrofon och hörlursingångarna, strömknapp och resetknapp återfinns på chassits framsida.

Tou 2 kommer att tillverkas i begränsad upplaga, vilket sätter ett rejält avtryck på priset. Under det andra kvartalet 2017 förväntas chassit att börja säljas för maffiga 20 000 svenska kronor.

Andra nyheter från CES 2017

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid