Taiwanesiska In Win fortsätter expandera med nya modeller, den här gången med nykomligen 503 som riktas mot lite lägre prissegment. Likt sina dyrare syskon har chassit tillverkats till stor del i rostfritt stål och härdat glas, men kommer med en betydligt snällare prislapp på under 600 kronor.

In Wins nya chassi får en lite mer jordnära design än flera av sina syskon i högre prisklasser, men ärver ändå en del av samma designmantra. Merparten av In Win 503 är tillverkat i stål medan vänstersidan har ett akrylfönster och fronten pryds av en blank skiva härdat glas. Fronten kan även skjutas nedåt för att komma åt en 5,25-tumsplats för fläktkontroller eller optiska enheter – ytterligare en 5,25-tumsplats finns tillgänglig internt.

inwin-503-2

Det finns plats för ATX-moderkort och upp till sju expansionskort med en maxlängd på 408 millimeter. Det finns även utrymme för upp till fyra 3,5-tumsenheter eller sex 2,5-tumsenheter. Det medföljer två 120-millimetersfläktar i fronten, en i bak och en i golvet – det tycks inte finnas mycket utrymme för vattenkylning, men för den som vill finns det slanghål i bak för att ansluta en extern lösning.

In Win 503 får ett riktpris på 49 dollar, vilket bör komma att motsvara 500 – 550 kronor i Sverige. Modellen kommer finnas dels i svart och vitt och dels i svart och rött och finns tillgänglig i butik inom kort.


Relaterade artiklar

Annons

1
Leave a Reply

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Valentia007 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Valentia007
Gäst
Valentia007

Är detta ett full tower eller mid tower?