Small preview image

ASUS har lanserat flera olika moderkort som från fabrik levererats med vattenkylningskit. Deras populära entusiastmodell Rampage II Extreme använder sig dock endast av luft och även om moderkortets heatpipebaserade kylsystem klarar av de flesta förhållande galant finns det alltid dem som vill ha mer. En av dessa är en asiat vid namn Mo Lan som nu utvecklat ett specialtillverkat vattenkylningskit för ASUS moderkort och det är sannerligen en imponerande skapelse.



Vattenkylningskitet är av en mycket slimmad design och är designat så att det täcker precis sama komponenter som ASUS standardkylning, allt från styrkretsarna till de värmealstrande MOSFET-chipen.



ASUS Rampage II Extreme


Det finns ingen information om att Mo Lan skulle företräda någon kylartillverkare eller annat företag, men de nickelpläterade kopparblocken är utsökt designade och kylaren ska till och med erbjuda LED-ljuseffekter med blå och röda färger i en svarvad ROG logotyp.





Expreview förberedar man ett test av den, så vitt vi vet, unika kylarlösningen. Men håller bara prestandan lär Lo Man få många förfrågningar om sin häftiga Rampage II Extreme-kylare.




Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid