Överklockaren Umekami10 är det flera av NHs medlemmar som känner till och vi har många gånger fått se mycket imponerande överklockningsresultat från denna man. Oftast brukar det handla om AMD-baserade system som umekami ger sig på och så även denna gång när han fullständigt krossat motståndet i Performance Center.
Det är inom AMD processoröverklockning som Umekami slagit knock på konkurrenterna med sitt senaste resultat. Han har använt sig av en Athlon XP-M 2400+ (1.8 GHz originalklockfrekvens) och med hjälp av flytande kväve (LN2) har han lyckats pressa upp processorn i fullkomligt ofattbara 3.5 GHz (!!). AMDs Athlon XP-M (Mobile) processorer har fått ett rykte om sig att överklocka som vettvillingar men detta är ett resultat som inte många i världen varit i närheten av.



En överklockning snubblande nära 100% på en 1.8 GHz processor är inte direkt något att fnysa åt och trots Athlon XP-kärnans ålder har Umekami även lyckats sno åt sig förstaplatsen i testet SuperPi. Det finns mängder av imponerande resultat att hitta i Performance Center, både i ren överklockning och i prestandatester, men just nu är det Umekami som står för den mest imponerande prestationen.


Läs mer om Umekamis överklockning här.
Mer resultat kan du hitta i Performance Center.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid