turtle_beach_award_banner

Turtle Beach verkar storsatsa på gamingtillbehör och har utökat sitt sortiment för att även erbjuda tangentbord och möss. I serien av premiumtillbehör hittar vi tangentbordet Impact 700, musen Grip 500 och musmattan Drift som på pappret ser bra ut – men hur väl presterar de i verkligheten?

Amerikanska Turtle Beach har tillverkat ljudutrustning sedan 80-talet men har på senare år även börjat fokusera mer och mer på gaming. Turtle Beach har hunnit släppa en lång rad av headset, inte bara för PC-spelare utan även till de två senaste generationerna av spelkonsoler. Nu väljer de att ladda produktportföljen med premiumserie av kringutrustning för PC-spelaren. Musmattor, spelmöss och tangentbord står på bordet och vi har testat vad Turtle Beach Impact 700, Grip 500 samt musmattan Drift XL går för och ifall de har vad som krävs för att tillfredställa dagens gamers.

 

Turtle Beach Impact 700
Impact700_1
Brytare Cherry MX Brown
Tangentbelysning Ja, Röd
USB-hub/ljud 2 x USB 2.0, Ljud in/ut
Makrotangenter Nej
Mediatangenter Nej, F-funktion
Inbyggt minne Nej
Mått 439 x 40 x 147 mm
Kabel 1.8meter
Anslutning 2 x USB 2.0, 2 x 3.5 mm
Cirkapris 1500 SEK
Turtle Beach Grip 500
turtle_beach_grip_500_2
Anslutning USB-kabel – 2 m
Antal knappar 7
Sensor Avago 9800 – Laser
DPI/CPI Upp till 8200
Polling rate 125 – 1000 Hz
Rekommenderad handstorlek M/L
Drivrutiner/ programvara Grip editor
Cirkapris 449 SEK
Turtle Beach Drift XL
turtlebeach_drift
Material Tyg
Mått 450 x 350 x 4 mm
Crikapris 149 SEK

 

Det här är en sammanfattande artikel i anknytning till Svenska Mus- respektive Tangentbordsguiden, Sveriges största test av datormöss och tangentbord som kontinuerligt uppdateras med nya modeller i flera olika prisklasser. För fullständiga tester och omdömen för flera av de bästa och mest populära mössen och tangentborden på marknaden kan du läsa vidare i Svenska musguiden samt Svenska tangentbordsguiden.

Annons

4
Leave a Reply

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Linus Sjölindergrizzly666 Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
grizzly666
Gäst
grizzly666

Då det inte är helt självklart att tangentbord (ja även dom med cherry brytare) har full nkey rollover så vore det ju bra att få med något om detta i testen!

Linus Sjölinder
Gäst
Linus Sjölinder

[quote name=”grizzly666″]Då det inte är helt självklart att tangentbord (ja även dom med cherry brytare) har full nkey rollover så vore det ju bra att få med något om detta i testen![/quote] Hej. Det är absolut inte en självklarhet att tangentbord har NKRO, det är fortfarande inte en helt vanlig feature. Jag är inte helt säker på vad du grundar din kritik på? Jag tar upp rollover i testerna. Det nämns även i detta utdrag ur det fullständiga testet att Impact 700 bara har 6 key rollover. Om jag missförstått din kritik får du jättegärna utveckla det. Med det sagt,… Läs hela »

grizzly666
Gäst
grizzly666

Jag läste igenom hela artikeln och när jag var färdig så fick jag tanken att det nämdes ju inget om rollover.
Så gick igenom allt två gånger till och hittade inget om detta så skrev inlägget.

Nu efter svaret så ser jag rollover kommentaren i artikeln nästan det första jag gör.
Var det jag som var blind (högst troligen JA) heller har ni lagt till detta efter min kommentar?

Linus Sjölinder
Gäst
Linus Sjölinder

[quote name=”grizzly666″]Jag läste igenom hela artikeln och när jag var färdig så fick jag tanken att det nämdes ju inget om rollover.Så gick igenom allt två gånger till och hittade inget om detta så skrev inlägget. Nu efter svaret så ser jag rollover kommentaren i artikeln nästan det första jag gör.Var det jag som var blind (högst troligen JA) heller har ni lagt till detta efter min kommentar?[/quote] Det låter väldigt konstigt. Artikeln är inte redigerad i efterhand. Vi meddelar alltid med en fotnot om något mer än små grammatiska fel har ändrats i våra artiklar. Så du missade det… Läs hela »