IFA 2014 står runt hörnet och när de första stora presskonferenserna kommer närmare är det hög tid att sammanfatta våra förhoppningar och förväntningar från en av världens största elektronikmässor. Följ med när vi på plats i Berlin luftar de senaste ryktena om smartklockskriget och de där lika böjda som läckra datorskärmarna.

IFA-mässan i Berlin smygstartar under onsdagen med presskonferenser från några av de stora tillverkarna på marknaden och inför höstens stora sammandrabbning bland spelarna på teknikmarknaden tar vi tillfället i akt och ger en samlad översikt på några av mässans troliga höjdpunkter.

Följ med redaktionen när vi på plats i ett soligt, men något kyligt Tyskland, pratar närmare om Intels kommande Broadwell-processorer maffiga smartphones, härligt böjda datorskärmar och ett stundande frontalkrig bland marknadens smarta klockor.

Missa inte vår löpande rapportering från IFA 2014 där ni under veckan som följer kan hålla jämna steg med mässan genom våra videoreportage från både presskonferenser och det tätpackade mässgolvet.

Relaterade artiklar

Subscribe
Notifiera vid
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments