Logitech G402 Hyperion Fury är det senaste tillskottet i Logitechs breda arsenal av datormöss och här är det en modell som riktiar in sig specifikt på gamers och krävande sådana. Logitech menar att G402 Hyperion Fury är världens snabbaste gamingmus och kan hantera rörelshastigheter av 500 tum per sekund.

Logitech menar att många gamers beklagar sig över musens kapacitet att hantera snabba rörelser, musen hinner helt enkelt inte med spelarens flinka handleder. Det är något företaget tagit fasta på och har under tre år arbetat med tekniken bakom G402 Hyperion Fury som är en mus utrustad med en 32-bit ARM-processor samt en Delta Zero-sensor kapabel att läsa av 500 tum per sekund – tillräckligt rappt för även de snabbaste spelarna.

G4021

Musens optiska lasersensor backas upp av 8 programmeringsbara knappar som kan konfigureras genom Logitechs egen mjukvara. Det går även att ändra dpi-inställningen direkt på musen, det i fyra olika lägen mellan 250 dpi upp till 4 000 dpi. Andra noterbara funktioner är en rapporteringsfrekvens på 1 millisekund, en vikt på 108 gram samt tassar goda för 250 kilometers användning.

G4022

G4023

Logitech G402 Hyperion Fury ska finnas på den svenska marknaden under augusti månad och får en prislapp på 599 kronor inklusive moms.


Relaterade artiklar:

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid