Smarta spegeln HiMirror scannar chefredaktörens ansikte på IFA 2017

Vill man vara fin så.. så säger spegeln till om du inte är det.

0

Smarta hemmet är hetare än någonsin och Under IFA 2017 testar vi vår mest udda produkt hittills. HiMirror, en smart spegel som analyserar ditt ansikte.

Det kanske inte är världens bästa idé att ställa sig framför en spegel som säger åt dig att du ser sliten ut när man har varit på en hektisk teknikmässa i flera dagar. Men HiMirror är trots allt en intressant, om inte underhållande produkt som ska hjälpa dig att se så bra ut som möjligt.

Spegeln tar ett foto med den inbyggda kameran, fotot blir därefter analyserat och spegeln påpekar om du till exempel har rynkor eller påsar under ögonen. Användare kan även scanna in produktkoderna på de skönhetsartiklar som man använder och spegeln kan sedan hålla koll på om dessa produkter gör någon skillnad eller ej efter att de applicerats.

De två lamporna på spegelns sidor kan ställas in i olika färger och styrka utefter vad belysningen där man ska hålla till under kvällen kommer att vara. Något som kan hjälpa en med att förbereda sig lite bättre för kvällens aktiviteter.

HiMirror kommer att lanseras under november månad och riktpriset kommer att ligga på cirka 3 500 kronor.

IFA bakom kulisserna

Fler artiklar från IFA 2017

Lägsta pris på Prisjakt.se (Affiliate)

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid