Om två dagar drar IFA 2015 igång officiellt. Då börjar en av världens största teknikmässa och NordicHardware är redan på plats. Presskonferenserna har nämligen redan börjat, tidigare än någonsin. Den kommande veckan kommer med andra ord vara fullmatad med stora nyheter och vi på Nordichardware kommer att hålla stenkoll på alla stora nyheter!

IFA-mässan i Berlin anordnas en gång om året och NordicHardware har varit på plats för att rapportera i fyra år. Även i år kommer vi att täcka den stora mässan för att ge dig den information som du behöver. Vi kommer att ta en närmare titt på de största produktlanseringarna och göra allt vi kan för att hitta guldkornen i den stora massan.

För att beskriva hur stor IFA-mässans kan vi påpeka att mässområdet är cirka 60 hektar stort, att det finns fler än 1 500 utställare på plats och att vissa företag har bås som är stora som tre handbollsplaner.

Mycket av allt

Under årets mässa väntas stora nyheter från många olika delar av branschen. Vi kommer med all säkerhet få se många stora datornyheter, både mobila och stationära, se flera stora mobillanseringar och ta en titt på ett par häftiga TV-skärmar. IFA är kort sagt fullmatat med nyheter och häftiga prylar.

NordicHardwares IFA-rapportering drar alltså igång i dag så håll utkik här på hemsidan och på Facebook, Twitter och Youtube för att få de senaste rapporterna om den häftigaste tekniken!

Läs mer:

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid