Den koreanska MP3-spelartillverkaren iAudio har en ny skapelse på väg ut på den nordiska marknaden i form av deras iAudio M3.
Deras tidigare alster, iAudio 4, var en smidig MP3-spelare med integrerat flashminne och en stilren design. Med deras nya modell M3 satsar man fortfarande på en stilren design och små mått men denna gång är det en hårddiskbaserad modell man lanserar.


iAudio M3 kommer finnas tillgänglig med 20 eller 40 GB hårddisk vilket betyder mängder av timmar musik. Ljudformaten som stöds är MP3, WMA, ASF, WAV och Ogg Vorbis. Spelaren har även stöd för FM Radio och inspelning för den samma.
Gränssnittet som används är USB 2.0 vlket borgar för hög överföringshastighet och kompabilitet.


Spelaren kommer finnas i två olika färger, dark metal brown eller silver. Sina fina features till trots är spelaren liten i sina mått, 103.7 mm X 60.8mm X 14.2mm. Vikten med det inbyggda Lithium Ion batteriet ligger på 136g vilket får ses som mycket bra i denna klass.


iAudio M3 kommer dyka upp på den svenska marknaden under April månad och priset verkar hamna på 4295 kr för 20GB modellen.Mer information om iAudio M3 går att hitta här.

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid