Geekbench-resultaten för Core i7-12700H klår det mesta i sin väg i flerkärniga test. Switch-användare har nu tillgång till Twitch och Spotify planerar att köpa upp ljudbokstjänsten Findaway.

Intels Alder Lake-arkitektur fortsätter imponera i syntetiska tester. Core i7-12700H för bärbara datorer har nu skådats i databasen för Geekbench och vinner över större delen av sina utmanare i flerkärnig prestanda. Den som äger ett Nintendo Switch kan nu använda sin handhållna konsol inte bara till att spela spel men även att titta på när andra spelar. Sist men inte minst planerar Spotify att få fler ljudböcker på sin plattform genom att köpa upp tjänsten Findaway.

 

Core i7-12700H skådas i Geekbench

Kommande Core i7-12700H som är en av de processorer som tar arkitekturen Alder Lake till det bärbara har nu hittats i Geekbench. Medans processorn inte slår några rekord i entrådad prestanda lyckas den vinna över processorer som Ryzen 5980HX och Core i9-11980HK i den flerkärniga delen av testet.

Läs mer hos Wccftech.

 

Nintendo Switch Pro VR Lovelace DLSS

Twitch på Switch

När Nintendo lanserade sin spelkonsol Switch var det ytterst sparsmakat när det kom till mediaappar. Utbudet har sakta men säkert utökats och nu har även streamingtjänsten Twitch blivit tillgänglig på konsolen. För den som vill titta på Sport eller när andra personer spelar spel istället för att själv spela.

Läs mer hos Kitguru.

 

Spotify

Spotify satsar på ljudböcker

Spotify vill utöka sitt bibliotek av ljudböcker. Detta planerar man att göra genom att köpa upp tjänsten Findaway som under sitt paraply bland annat har ett publicisthus för just ljudböcker. Hur mycket pengar affären kommer att vara värd har dock inte bekräftats.

Läs mer hos The Verge.

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid