Det kom igår fram att HTC investerat 300 miljoner dollar i Beats Electronics som står bakom många produkter som har med ljud att göra där Dr. Dre är det lockande varumärket. Det här fick oss självklart att tro att HTC tänkte lägga ett större fokus på ljud i kommande telefoner, och HTC Vigor blir den första med ljud från Beats, men även med 720p-skärm.

Specifikationer på den senaste telefonen från HTC, Vigor sägs bli den första att komma med teknik från Beats för att erbjuda bättre ljudkvalité än tidigare. De flesta tillverkarna har ställt in fokus på kraftfullare hårdvara, att göra tunnare designer och utveckla egna gränssnitt men just ljud är någonting som ofta kommer i glömska i många smartphones.

vigor.nenamark

Tidigt benchmark på vad som sägs vara tagna med HTC Vigor

Telefonen ska komma med 4,3″-skärm med en upplösning på 1 280 x 720, ihop med Android 2.3.4 och en uppdaterade version av deras egna användargränssnitt, Sense UI. Vi ska få en tvåkärnig SoC på 1,5 GHz och med tanke på att HTC varit trogna Qualcomm så här långt är det inte helt fel att tro det handlar om Snapdragon S3 som även kommer med GPU:n Adreno 220 med stöd för uppspelning av film i 1080p. Vi ser även 1 GB RAM, 16 GB inbyggt lagringsminne, en 8 megapixel-kamera som troligtvis klarar att spela in film i 1080p och sist en 2 megapixel kamera i fronten för videosamtal.

htcthunderbolt

HTC Vigor sägs komma med en design mycket lik den i HTC ThunderBolt

HTC Vigor sägs få en design likt deras tidigare HTC ThunderBolt i form och storlek. Det som utmärker telefonen är att det sägs ska bli den första telefonen med Beats-märket inkorporerat. Om det innebär att man får ett par hörlurar från Beats Electronics, eller om man integrerat deras teknik direkt i telefonen är ännu oklart och när vi frågade HTC om saken fick vi bara som svar att de inte kan besvara frågor om olanserade produkter.

Källa: electronista

Relaterad nyhet:

Annons

3
Leave a Reply

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
PoontusMinkyWingman Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Fantoon
Medlem
Fantoon

Det hade varit mer intressant med BBE+ såsom Cowon…

Minky
Medlem
Minky

Jag gillar att de äntligen börjar titta mer på ljudkvalitén också. Många (de flesta) använder idag sina smartphones till att just lyssna på ljud via dem t ex Spotify. Jag hoppas fler tillverkare gör detta! 🙂

Poontus
Medlem
Poontus

bättre ljud har verkligen behövts på tidigare HTC telefoner.
jag ångrar mig inte det minsta att jag INTE köpte en Sensation 🙂