HTC Vigor har lurat i skuggorna på Android-marknaden ett tag nu och när de första pressbilderna av telefonen nu sägs läckt ut på Internet ackompanjeras de av ett produktblad som både ger svar och förvillning. HTC kan komma att döpa telefonen till Incredible HD och trots utrustas med en skärm på 4,3 eller 4,5 tum med en upplösning på 720 x 1 280 pixlar.

HTC Vigor har länge ryktats bli en av de första telefonerna på marknaden med en 720p skärm och det specifikationsdokument som nu läckt ut bekräftar detta, samtidigt som det även kommer med motsägelsefull information.

HTC-VigorTelefonens skärm specificeras nämligen som en 4,3-tums WVGA panel optimerad för HD-material. Troligtvis är WVGA ett tryckfel (480×800 pixlar) då man på raden nedanför kan läsa att skärmen har en upplösning på 1280×720 pixlar – den mest kraftfulla hittills på en smartphone. Dokumentet som ska komma från amerikanska teleoperatören Verizon kan mycket väl vara falskt, men här står det att en lansering av telefonen ska komma att ske den 13 oktober.

Övriga specifikationer för HTC Vigor – Incredible HD – ska omfatta en dubbelkärnig Qualcomm processor på 1,5 GHz, 1GB RAM,  16GB integrerat lagringsutrymme samt ett 32GB MicroSD-kort förinstallerat – vilket nästan låter för bra. En 8 megapixel kamera på baksidan samt en 2 megapixel kamera på framsidan för videosamtal samt ett batteri på 1 620 mAh.

Telefonen ska även komma med ljudförbättrande teknik från Beats Audio samt stöd för höghastighetsnätverket LTE och Android 2.3.5 under skalet. Vi hoppas givetvis att informationen om en HD-upplöst bildpanel stämmer, men om det blir en 4,3-tum eller 4,5-tum stor skärm och vad namnet på telefonen slutligen blir får vi förhoppningsvis bekräftat snart. Kanske redan den 20 september då HTC ska hålla ett nytt pressevent.

Källa: PocketNow och Droid-Life

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
thisleedow Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
leedow
Medlem
leedow

32GB förinstallerad SD? I mina öron låter detta inte bra.
1000kr extra på totalpriset för 32GB förinstallerat?
Detta, samtidigt som ett 32GB microSDHC-kort idag kostar 400kr. I bästa fall så kanske det bara kostar 200-300kr extra då deras grossist-inköp borde vara billigare än konsumentpriser.

this
Medlem
this

[quote name=”leedow”]32GB förinstallerad SD? I mina öron låter detta inte bra.
1000kr extra på totalpriset för 32GB förinstallerat?
Detta, samtidigt som ett 32GB microSDHC-kort idag kostar 400kr. I bästa fall så kanske det bara kostar 200-300kr extra då deras grossist-inköp borde vara billigare än konsumentpriser.[/quote]
Förstår inte riktigt vad du får 1000 kr på totalpriset? Jag tror att man kommer att placera sig något högre än konkurrenterna i pris men knappast att man kan sätta så jätte höga priser bara för att man slänger in ett 32GB minneskort.