HTC ser ut att komma allt närmare sin nästa tabletlansering och företagets nästa modell har som bekant fått utvecklingsnamnet Puccini. Den 10 tum stora surfplattan har nu dykt upp på detaljerade bilder och där kan vi se att HTC tänker fortsätta att bygga vidare på konceptet med stylus-stöd (pekpenna), något man satsade hårt på redan med 7-tummaren HTC Flyer.

HTC Puccini är med sin betydligt större skärm ämnad för Googles tabletoptimerade operativsystemet Honeycomb men vilken version av operativsystemet man satsar på inför lanseringen är oklart. Troligtvis lär det bli Android 3.2 som nu börjar hitta ut på de första Honeycomb-modellerna. Inte helt oväntat ska surfplattan även utrustas med HTC:s eget Sense-gränssnitt, vilket ska bli intressant att se anpassat för Honeycomb.

htcpucc

Enligt BGR som grävt fram bilderna på Puccini ska surfplattan vara utrustad med en systemprocessor på 1,5 GHz. m det är samma enkelkärniga modell som i HTC Flyer finns det ingen information om, men vi förutsätter nästan att det denna gång handlar om en dubbelkärnig variant. Förutom

I övrigt är detaljerna ganska sparsmakade men vi kan bland annat notera en 8 megapixel kamera som flankeras av dubbla LED-blixtar, samt stöd för 4G LTE uppkoppling. Exakt när HTC Puccini dyker upp på butikshyllorna och med vilken prislapp är ännu oklart.

htcpucc2

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid