HP Dreamcolor Z32x är en bildskärm av rang som med sin högupplösta 4K UHD-panel på 31,5 tum erbjuder både rejält med bildyta och pixlar. Den höga upplösningen på 3 840 x 2 160 pixlar hittas utspridda på en IPS-panel med stöd för 10-bit färgåtergivning och matchas av en mängd olika bildanslutningar samt extra kraft för att ladda din mobiltelefon eller surfplatta.

HP laddar från tårna när man nu lanserar en ny 4K-skärm för den professionella marknaden. Deras Dreamcolor Z32x bygger på en IPS-panel med hela 10-bit färgåtergivning för att vara bättre lämpad för avancerad video- och bildredigering. Den 31,5 tum stora panelen har ett kontrastförhållande på 1 000:1 samt en dynamisk kontrast på 5 000 000:1 med en responstid av 8 millisekunder (gtg). Bildskärmen ska vara kalibrerad från fabrik för att leverera fullt sRGB spektrum samt 99 procent av Adobe RGB.

Dreamcolor Z32x har även ett välutrustat skal med flertalet bildanslutningar som HDMI 2.0, HDMI 1.4, Displayport 1.2 samt Minidisplayport 1.2 men även en integrerad USB 3.0-hub. Den integrerade USB-hubben har även stöd för snabbladdning avhttps://www.nordichardware.se/images/sitegraphics/fullimages/fullimages/fullimages/fullimages/Bildskarmsguiden.pngexterna enheter vilket betyder att de integrerade USB-portarna kan leverera en högre strömstyrka till anslutna mobiltelefoner och surfplattor för snabbare uppladdning av deras batterier.

HP har ännu inte avslöjat några priser för Dreamcolor Z32x men troligtvis blir det ganska rejält tilltaget med tanke på dess specifikationer.

Relaterade artiklar

Annons

2
Leave a Reply

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
TintinMichael Z Recent comment authors
  Subscribe  
senaste äldsta flest röster
Notifiera vid
Michael Z
Gäst
Michael Z

Hade den bara haft dp 1.3, thunderport 2, 144 Hz och freesync/gsync och varit i ultrabred formatet

Tintin
Gäst

En del är aldrig nöjda…
Tycker det ser ut som en bra skärm för rätt ändamål, kommer säkert sälja bra och ha många nöjda kunder.