Steam har nu satt igång 2016 års höstrea. Det finns som vanligt massor av spel till rabatterat pris. Vi går igenom några av fyndvarorna.

Reor på Steam är bland de bästa tillfällen för spelsugna att fynda nya grejer. Nu är höstens rea i full gång och det finns en hel del spännande spel som är värda att plocka upp till nedsatt pris.

Steam listar priserna på sina varor i Euro. Värdet på euron ligger vid skrivande tillfälle på cirka 9,7 kronor. Så vi skriver ut priserna i svenska kronor men vi avrundar till jämna 10 kronor per euro.

Fyra exempelfynd

Först ut har vi Grand Theft Auto V som sålt som smör och är än idag väldigt populärt, inte minst för sitt aktiva modcommunity. Just nu har det ett rabatterat pris på 300 kronor. Vilket är 50 procent billigare än fullpris.

Även den välrenommerade Batman: Arkham-serien har fått sitt pris nedsatt. De tre första spelen kallade Origins, Asylum och City har fått sitt pris nedsatt med hela 75 procent. Dessa ligger då på ungefär 50 kronor per spel just nu.

autumn_sale_2016

Far Cry är en spelserie som förmodligen inte behöver någon introduktion. Under höstrean så finns alla spel i serien till nedsatt pris. Den senaste upplagan, Far Cry: Primal till exempel är nedsatt till 250 kronor. 50 procent av sitt fullpris. Föredrar man annars Far Cry 3 så är priset på detta nedsatt med hela 75 procent och kostar nu inte mer än 50 kronor. Tänk dock på att Ubisofts spel även kräver att du installerar Uplay.

För spelsugna som känner sig modiga nog att utforska rymden så är Elite: Dangerous också på rea. Både standardutförandet och den så kallade Commander Deluxe Edition har fått sitt pris nedskuret med 33 procent. Standardutförandet kostar just nu cirka 165 kronor. Medan deluxe-versionen går på ungefär 335 kronor.

Ytterligare titlar värda att kika på:

Steam håller rea hela helgen

Det finns självfallet tonvis av andra spel att hitta till nedsatt pris. Det finns vid skrivande stund 13 235 titlar som berörs av rean. Kampanjen pågår just nu och håller igång fram till tisdag den 29:e november.

Har du ett speltips?
Lämna gärna en kommentar med länk!

Lägsta pris på Prisjakt.nu

Annons

Leave a Reply

Please Login to comment
  Subscribe  
Notifiera vid